Flashback Furniture Vintage & Antique. Over Ons

 

Aangenaam! Ik ben Ivo en ik ben het gezicht achter Flashback Furniture. Samen met mijn vriendin Ellis ben ik in 2021 ‘t Meubelpleintje begonnen wat sinds 7 mei 2024 Flashback Furniture heet. Al jaren hebben wij een grote passie voor mooie tweedehands meubels en accessoires die we graag een tweede leven willen geven en waar kunnen we dit beter doen dan hier in onze webshop!

We hebben bij Flashback Furniture een zeer gevarieerde selectie tweedehands meubels en accessoires die continue in beweging is in verschillende interieurstijlen zoals onder andere:

De meubels en accessoires vinden wij in verschillende landen  en zo hopen wij dan ook iedere keer om zo veel mogelijk unieke tweedehands items in te kopen voor jullie.

Door de verkoop van tweedehands meubels en accessoires zijn wij van Flashback Furniture ook nog eens milieubewust bezig. Wij zijn gericht op het recyclen van spullen die nog veel te mooi zijn om weg te gooien en dus nog een tweede en soms zelfs een derde ronde mee kunnen.

Door ons verrassende assortiment dat nooit hetzelfde is, loont het zeker de moeite om onze website regelmatig te bezoeken. Bij Flashback Furniture tref je unieke meubels en accessoires aan tegen een enorm scherpe prijs ten opzichte van onze collega’s. Ben je op zoek naar industriële, vintage, retro, brocante, antieke of landelijke meubels of accessoires? Neem dan vooral een kijkje in ons unieke en vooral diverse assortiment

 

Zit hetgeen je zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op, want dan gaan wij op zoek voor jou!

Heb je vragen? Blijf er niet mee zitten en neem contact met ons op!

Tot snel!

Team Flashback Furniture
+31- (0)6 380 135 69
info@flashbackfurniture.nl

Contact