Klantervaringen

Bij Flashback Funiture zijn wij trots op onze reviews.
Laat jij anderen ook weten wat jij van ons vindt?

Top

juli 23, 2024

Mega goede service, prachtige kwaliteit en super vriendelijk personeel. We zijn onwijs blij!!! Ik zou het iedereen aanraden.

Tess De kramer

Zeer tevreden over de geleverde meubels!

januari 14, 2024

Ik heb drie producten besteld en ben ontzettend tevreden! Snelle levering en de meubels zijn nog in perfecte staat. Ik bestel snel weer!

Femke

Mooie commodes

december 19, 2023

Erg mooie commode gekocht vandaag. Zeer tevreden over de service.

Alex

Leuke vintage lamp gekocht online

september 10, 2023

Fijne communicatie via messenger. Goede prijs kwaliteit verhouding. Lamp goed verpakt ontvangen. Met

Flashback Furniture, voorheen ‘t Meubelpleintje, is het prettig zaken doen. Een aanrader!

Lianne

Mooi bed, goede service

augustus 30, 2023

Ik heb laatst online een antiek bed gekocht bij Flashback Furniture, voorheen ‘t Meubelpleintje, midden in de vakantie. Ik kon het pas na mijn vakantie komen bekijken en dat was helemaal geen probleem. Ook de verzending was goed geregeld. Hele lieve en open mensen!

Evi

Mooie kop en schotels

augustus 29, 2023

De kip en schotels die ik had besteld, zijn erg leuk en mooi. De winkel heeft sowieso veel leuks voor niet al te gekke prijzen.

Petrie Peters

Leuke vintage spullen

juni 6, 2023

We kwamen voor een barok spiegel en gingen met een vintage kleed weg. Mooie spullen wat zeer bij onze inrichting passen. Komen zeker terug !

Richard krol

Top adres!

juni 5, 2023

Bij Flashback Furniture, voorheen ‘t Meubelpleintje, een commode (in gebruik in onze koffie hoek), secretaire en salon tafel (in gebruik als kinder bureau) gekocht. Erg blij met onze aankopen, leuke winkel met heel veel mooie spullen, helaas hebben we maar 1 huis om in te richten :-). Kortom, een top adres voor als je op zoek bent naar een orgineel en bijzonder meubelstuk!

Desiree

Prachtig!

maart 18, 2023

Wat een prachtige meubels en accessoires heeft Flashback Furniture, voorheen ‘t Meubelpleintje. Heel blij met onze Franse ladekast. Goede service, vriendelijke eigenaar. Warm aanbevolen!!

Annick en Paul

Mooie meubels en accessoires

januari 28, 2023

Wat een toffe spullen hebben wij gekocht bij Flashback Furniture, voorheen ‘t Meubelpleintje! En wat we niet meekregen in de auto is netjes thuisbezorgd. Wij komen zeker terug!

Peeters-Teeuwen

Top adres

januari 3, 2023

Leuke vonsten voor mijn mancave en prettig geholpen.

M.P.Timmer

Antieke commode

januari 3, 2023

Super veel keus en erg goed geholpen. En nog bezorgd ook.

bedankt Flashback Furniture, voorheen ‘t Meubelpleintje!!

jan

Fijne ervaring

januari 3, 2023

na ons bezoek zijn wij helemaal blij met onze nieuwe aankopen. Erg vriendelijke verkopers en zeer gave spullen.

Eric

prachtige vintage commode, super service

oktober 28, 2022

Ik heb een prachtige commode voor de babykamer bij Ivo gekocht. Was eigenlijk verliefd op bijna alles wat hij had staan in zijn atelier :). Naast de prachtige spullen die er zijn, is Ivo ook een super aardige man en mega behulpzaam. Snelle service, goed contact, kortom top geholpen. Dank Ivo, ik kom zeker nog eens kijken!

Lotte

Super vriendelijke en persoonlijke service

oktober 24, 2022

We hebben een hele gave commode voor de babykamer gekocht. We zijn super goed geholpen door Ellis en Ivo. We wilden de commode graag in het echt zien voor aankoop. Fijn dat het atelier op afspraak open is. We wonen niet om de hoek dus ik heb vooraf veel (en vooral ook heel vlot) mailcontact gehad om te informeren of er iets voor ons tussen zou zitten. Ellis gaf zelfs een seintje na het updaten van de webshop zodat we konden beoordelen of het rijden de moeite waard zou zijn. Er was voldoende keuze en we zijn dan ook goed geslaagd. Echt top hoe persoonlijk, snel en vriendelijk ze zijn. En ook een pluspunt, de optie om de meubels thuisbezorgd te krijgen!

Sanne

Aankopen spiegel en nachtkastje

oktober 24, 2022

Nadat wij vorig jaar een prachtige commode aanschafte, gingen wij nu vol verwachting terug om onze inboedel uit te bereiden met een schouwspiegel en antiek nachtkastje. Wederom erg tevreden. Nu opzoek naar onze laatste schatten, we zijn benieuwd. Wederom veel dank, weer fijn gewinkeld in de ‘snoepwinkel voor volwassenen ;-)!’.

Linsey

Vintage commode

februari 1, 2022

Wat een keuze zeg. Super gave vintage commodes en we hebben precies de goede gevonden. Bedankt Ivo

Kim

Bedankt!

januari 29, 2022

Voor de snelle verzending!

De lamp was perfect verpakt en zag er hetzelfde uit als op de foto’s.

Ik ben er super blij mee!

Amber

website

januari 27, 2022

Super gaaf hoor deze website. Ik ga hem in de gaten houden!

karin

ladekast

januari 27, 2022

We hebben een erg mooie ladekast aangekocht bij Flashback Furniture, voorheen ‘t Meubelpleintje. en nog thuis bezorgd ook. Fijn hoor!

Esther

Aankoop spiegel

januari 27, 2022

Super fijne service, erg gezellige shop en top locatie!

jeroen

Nachtkastjes

januari 23, 2022

Erg fijn geholpen door het team van Flashback Furniture, voorheen ‘t Meubelpleintje. Al lang op zoek naar twee identieke nachtkastjes met een marmeren blad. Via de website in contact gekomen en super fijn geholpen. Ze staan nu te stralen langs ons bed. Bedankt Flashback Furniture, voorheen ‘t Meubelpleintje!

Robin

Aankoop commode

januari 23, 2022

We hebben bij Flashback Furniture, voorheen ‘t Meubelpleintje een antieke commode met marmer blad aangekocht. Super service. Snelle reacties op onze vragen, prima prijs en nog thuisgebracht ook. Echt een aanrader!

Stefan en Sophie

ladekast

januari 23, 2022

We zochten een antieke ladekast. En vonden hem bij Flashback Furniture, voorheen ‘t Meubelpleintje. Erg fijn geholpen en netjes voor de deur afgeleverd. Dank jullie wel voor de goede service. We komen zeker nog eens terug!

Maaike