Flashback Furnitue Vintage & Antique Bezorgservice

Heb je eindelijk die mooie kast, tafel of stoelen gevonden, maar ophalen is een probleem? Wellicht kunnen wij dan iets voor je betekenen.

Sommige producten sturen we liever niet op met een pakketvervoerder, de kans op beschadigingen of verlies is dan te groot of het pakket is gewoon te groot of te zwaar. In zulke gevallen ben je uiteraard welkom in onze winkel in Veldhoven om het product zelf op te komen halen. Een andere optie is om het item te laten bezorgen door ons. Wij hebben een eigen transport service met veel ervaring op het gebied van het bezorgen van tweedehands items.
Neem voor meer informatie over het bezorgen van je aankoop contact met ons op en ontdek onze gunstige tarieven.

Er zijn wel enkele regels van toepassing als je voor bezorging kiest:

Bezorgen is geen enkel probleem, maar we proberen onze ritten zoveel mogelijk te combineren. Zo blijft het optimaal en milieuvriendelijk.

We bezorgen altijd overdag tijdens kantooruren en in overleg. We doen ons uiterste best om binnen 14 dagen bij jou te leveren.

Uiteraard kan je meerdere producten tegelijk laten bezorgen. Meestal kunnen we dit gewoon combineren.

Omdat sommige items erg groot en zwaar zijn vragen wij soms aan je om ervoor te zorgen dat er tilhulp aanwezig is. Zonder deze tilhulp kunnen wij niet leveren.

Houd er rekening mee dat wij bezorgen tot aan de voordeur op de begane grond.

Woon je op de Waddeneilanden, neem dan even contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.